Even voorstellen

Even voorstellen

Onze nieuwe Procescoördinator, Bart Rodenburg, stelt zichzelf even voor.

Dag allemaal,

Ik ben Bart Rodenburg, en ben sinds 16 september Procescoördinator bij Food Compass. Ik zal de functie van Ria Hermsen over gaan nemen als zij met pensioen gaat.

Lang geleden heb ik Engels gestudeerd aan de Universiteit Leiden, maar ik wist tijdens mijn studie al dat ik hier niet mijn carrière in zou vinden. Ik ben op zoek gegaan naar een vakgebied wat wel mijn interesse trok, en ben uiteindelijk in de bierindustrie terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik professioneel craft-brouwer geweest, en op wat detacheringsopdrachten na was mijn standplaats opeenvolgend Brouwerij Pronck (Leiden), Brouwerij De Prael (Den Haag), en Brouwerij De Molen (Bodegraven). Hier heb ik bier gemaakt in batchgroottes van 500L tot 20.000L, voor de eerder genoemde merken, maar ook voor merken als Palm, Brouwerij Breugem, Uiltje, Schevenings Bier, en vele anderen.

Na deze vijf jaar was het duidelijk dat het brouwersvak voor mij geen geheimen meer heeft, maar ik was inmiddels wel gegrepen door de wereld van levensmiddelen en versproducten. Zodoende ben ik verder gaan kijken, en heb ik de overstap gemaakt naar Food Compass.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen, en om de fijne kneepjes van het vak (en de sector an sich) te leren.

Voor vragen ben ik te bereiken via +31 79-368 11 68 , of Info@foodcompass.nl

Terug naar de bovenkant van de website